Targa arena håller öppet från tidig morgon till sen kväll. Spelkassan betjänar vardagar från kl. 7 och under veckoslut från kl. 9, se närmare öppethållningstider under kontaktuppgifter. Alla spelplaner kan bokas dagligen kl. 6-23, och du är således välkommen att spela även då spelkassan är stängd! Då kommmer du in via sidodörren med din personliga dörrkod och har tillgång till wc- och duschutrymmen utöver själva spelplanen.

Den personliga PIN-koden

Då du registrerar dig som vår kund får du en personlig dörrkod. Denna PIN-kod aktiveras alltid då du har en bokning så att du kommer in med koden via sidodörren 15 minuter före och efter bokningen. För att koden ska fungera måste du alltså ha en bokning. Ifall du bokar först på plats ber vi dig observera att tillträdesrätten övergår till dörrlåset efter en fördröjning på ca 15 minuter. PIN-koden finns i din bokningsbekräftelse och du ser den också i din kundprofil under rubriken ”Egna uppgifter”.

Ifall du har en bokning till tennisplanerna 1-3, squash- eller badmintonplanerna aktiveras koden till sidodörren som ligger snett under huvuddörren. Ifall du har en bokning till tennisplanerna 4-5 eller till padelplanerna aktiveras koden till sidodörren som ligger genast till vänster då man kommer gående ut från parkeringshallen.

PIN-koden är personlig. Endast kodens innehavare och de andra spelarna som deltar i den tur kodinnehavaren bokat har rätt att komma in med koden. PIN-koden är giltig 15 min före och efter bokad speltid.

Dörröppning med PIN-kod

Att öppna dörren med PIN-koden fungerar endast med den persons kod som bokat spelturen. Koden aktiveras i dörrlåset 15 minuter före spelturen och är i kraft till 15 min efter spelturen. Knappa in koden och öppna dörren genom att dra i handtaget. Efter ett inmatningsfel vänta 30 sekunder och knappa in koden på nytt. Kom alltid ihåg att stänga dörren ordentligt efter dig.

Hyresracketar

Under större helger såsom jul, valborg och midsommar då spelkassan är stängd en längre tid finns hyresracketar tillgängliga i närheten av spelplanerna. I dessa fall betalas hyresracketarna med E-passi, Edenred- eller Smartum mobilapplikationer (mottagare Targa arena) eller med MobilePay  till numret 12273.

Observera att hallen har inspelande kameraövervakning. Café- och Proshop-produkter finns att tillgå endast då spelkassan är öppen och personalen är på plats.

Välkommen att spela på Targa arena!