MOVE

Move Wellness center är ett träningscenter med full service. Move Wellness center ansvarar för gymmet, danstimmarna, gruppgymnastiktimmarna så som spinning, zumba etc. Move och hallen har ett tätt samarbete och ordnar också gemensamma evenemang.

FÖDELSEDAGAR FÖR BARN

Ordna barnkalas i hallen. Priset är 18,5 euro/barn inkl. en timme idrott och en timme i eget kabinett/rum. Idrottstimmen består av racktsport enligt önskemål (badminton, pingis, tennis, squash eller en kombination av dessa). I kabinettet äter barnen något salt och något sött och dricker t.ex. lemonad. Föräldrarna är med gratis. Lekledaren kostar totalt 20 euro. För närmare information och bokningar 09-84934310 eller per e-post asiakaspalvelu@kauniaistenurheilupuisto.fi

KAFÉ / BASTU

I kaféet kan du köpa tilltugg. Brasrummet kan hyras för privattillställningar. Kaféet har sittplatser för ca 50 gäster med utmärkt sikt över tennisplanerna. I hallens nedre våning finns fina bastuutrymmen och omklädningsrum.

HYR HELA HALLEN

Vill du reservera hallen för eget bruk, för en privattillställning eller t.ex. för en mässa? Vi kan erbjuda olika alternativ beroende på dina önskemål. Vi kan också erbjuda program med t.ex. träning av något slag.

RACKETLON

Racketlon är en kombination av tennis, badminton, squash och pingis. För närmare information, se www.racketlon.fi Vi ordnar olika former av racketlonevenemang för grupper (företag eller privatpersoner). En racketlondag kan också omfatta andra grenar, t.ex. grupptimmar, helt enligt önskemål.

För bokningar och närmare information asiakaspalvelu@targaarena.fi