MOVE

Move Wellness center är ett träningscenter med full service. Move Wellness center ansvarar för gymmet, danstimmarna, gruppgymnastiktimmarna så som spinning, zumba etc. Move och hallen har ett tätt samarbete och ordnar också gemensamma evenemang.

PARKERING

I anslutning till Targa Arena finns en uteparkeringsplats och en parkeringshall. Båda kan avgiftsfritt användas av Arenans kunder under träning eller spel. Om du behöver parkera din bil över natten, vänligen kontakta spelkassan på förhand, det kostar 10€/natt. Vi hyr även ut parkeringsutrymme för längre tid till priset 45€/månad. Området har inspelande videoövervakning.

CAFÉ / BASTU

I caféet kan du köpa båda söta och salta tilltugg och ett brett urval läskande drycker. Vi accepterar även Edenreds lunchkort och Lunchkuponger som betalning. Caféet har sittplatser för ca 50 gäster med utmärkt sikt över tennisplanerna. Brasrummet kan hyras för privattillställningar. I hallens nedre våning finns fina bastuutrymmen och omklädningsrum.

HYR HELA HALLEN

Vill du reservera hallen för eget bruk, för en privattillställning eller t.ex. för en mässa? Vi kan erbjuda olika alternativ beroende på dina önskemål. Vi kan också erbjuda program med t.ex. träning av något slag.

RACKETLON

Racketlon är en kombination av tennis, badminton, squash och pingis. För närmare information, se www.racketlon.fi Vi ordnar olika former av racketlonevenemang för grupper (företag eller privatpersoner). En racketlondag kan också omfatta andra grenar, t.ex. grupptimmar, helt enligt önskemål.

För bokningar och närmare information targaarena@targaarena.fi