Tisdagen den 1 november 2022 övergår vi till ett nytt reservationssystem, Cintoia. Du hittar den på adressen https://targaarena.cintoia.com. Reservationssystemet finns tillsvidare enbart på finska/engelska, men en svensk version är på kommande. Observera, att du måste registrera dig på nytt i det nya systemet, läs närmare nedan på finska.

 

Vanhat tunnukset eivät toimi uudessa järjestelmässä, joten sinne tulee rekisteröityä ja luoda uudet tunnukset (poikkeus vakiovuorolaiset, ohje alla). Huom! Jos sinulla on saldoa vanhassa järjestelmässä, niin saat sen näkyviin käyttämällä rekisteröitymisessä samaa sähköpostiosoitetta, joka sinulla oli vanhassa järjestelmässä.

Jos sinulla on vakiovuoro:

Kauden 2022–2023 vakiovuorolaisten tiedot on siirretty valmiiksi uuteen järjestelmään ja tunnuksena toimii sama sähköposti, joka on ollut osoitteena vanhassa järjestelmässä. Vakiovuorolaiset saavat tunnukset käyttöön tilaamalla uuden salasanan kirjautumissivulta kohdasta ”Kirjaudu” à  ”Salasana unohtunut”. Tarkistathan, että omat yhteystietosi, mahdolliset saldot sekä vakiovuoron tiedot ovat oikein. Huom! Mahdolliset myyntiin laitetut vuorot eivät päivity siirrossa, joten käythän laittamassa vuorosi myyntiin tarvittaessa.

Jos sinulla on irtovuorovaraus ajalle 1.11.-28.11.2022:

Vanhaan järjestelmään ajalle 1.11.-28.11.2022 tehdyt irtovuorovaraukset siirretään uuteen järjestelmään 1.11.2022. Mikäli sinulla on varaus tuolle ajalle, niin käythän tekemässä rekisteröitymisen uuteen järjestelmään viimeistään maanantaina 31.10. Tällöin voimme siirtää vuorosi sinun tilillesi. 

Mikäli sinulla on kysyttävää kirjautumiseen tai rekisteröitymiseen liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen tuki.targaarena@cintoia.com. Voit myös kysyä apua asiakaspalvelustamme.

Ystävällisin terveisin
TARGA arenan väki