Targa arena on avoinna aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan. Pelikassa palvelee arkisin klo 7 alkaen ja viikonloppuisin klo 9 alkaen, katso tarkat aukioloajat yhteystiedot-sivulta. Kaikki kentät ovat varattavissa päivittäin klo 6-23, ja olet siis tervetullut pelaamaan myös silloin kun pelikassa on suljettu! Tällöin pääset sisään sivuovesta henkilökohtaisella ovikoodillasi ja käytössäsi on kenttien lisäksi myös wc- ja pukuhuonetilat.

Henkilökohtainen PIN-koodi

Kun rekisteröidyt asiakkaaksemme, saat henkilökohtaisen ovikoodin. Tämä PIN-koodi aktivoituu varauksen yhteyteen siten, että sen avulla pääset sivuovesta sisään 15 min. ennen ja jälkeen varauksen. Sinulla tulee siis olla varaus, jotta koodi on voimassa. Mikäli teet varauksen vasta paikan päällä, huomioi että kulkuoikeus siirtyy ovilukkoon noin 15 minuutin viiveellä.  PIN-koodi löytyy varausvahvistuksestasi ja näet sen myös asiakasprofiilistasi kohdasta ”Omat tiedot”.

Mikäli sinulla on varaus tenniskentille 1-3, squash- tai sulkapallokentille, koodi aktivoituu pääoven alapuolella sijaitsevaan sivuoveen. Mikäli sinulla on varaus tenniskentille 4-5 tai padelkentille, koodi aktivoituu sivuoveen, joka sijaitsee parkkihallista tullessa heti vasemmalla.

PIN-koodi on henkilökohtainen. Koodilla voi tulla sisälle vain ovikoodin haltija ja hänen varaamansa vuoron muut pelaajat. PIN-koodi on voimassa 15 min. ennen ja jälkeen varatun pelivuoron.

Oven avaaminen PIN-koodilla

Oven avaaminen PIN-koodilla toimii vain vuoron varaajan koodilla 15 min. ennen ja jälkeen varauksen. Näppäile koodi ja avaa ovi vetämällä kahvasta. Näppäilyvirheen jälkeen odota 30 sekuntia ja näppäile koodi uudestaan. Muistathan aina sulkea oven huolellisesti.

Vuokramailat

Suurimpina juhlapyhinä kuten jouluna, vappuna ja juhannuksena jolloin pelikassa on suljettu vuokramailoja on saatavana pelikenttien läheisyydestä. Tällöin vuokramailat maksetaan E-passi, Edenred- tai Smartum mobiilisovelluksella (vastaanottaja Targa arena) tai MobilePaylla numeroon 12273.

Huomaathan, että hallin tiloissa on tallentava valvontakamera. Kahvio- ja Proshop-tuotteita on saatavilla ainoastaan pelikassan ollessa auki henkilökunnan ollessa paikalla.

Tervetuloa pelaamaan!