Rekisteröityminen ja vuoron varaaminen

Rekisteröitymisen jälkeen saat vahvistuksen ja salasanan sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautuneena asiakkaana varata pelivuoroja netissä. Voit tehdä kuusi ½ tunnin varausta kerrallaan kahdeksi viikoksi eteenpäin. Käytyäsi varaamallasi pelivuorolla voit taas varata uusia vuoroja.

Voit varata vuoroja netissä myös rekisteröitymättä.

Huom! Kun varaus on onnistuneesti suoritettu saat varausvahvistuksen sähköpostitse. Mikäli et ole saanut vahvistusta sähköpostiisi, varausta ei ole viety loppuun eikä sinulla ole voimassa olevaa varausta. Varmista siis, että viet aina varauksen loppuun asti ja että saat vahvistuksen sähköpostitse.

Mikäli haluat varata vuoron, joka jatkuu klo 22 jälkeen perjantaisin tai lauantaisin, ole yhteydessä pelikassaan.

Vuoron maksaminen

Varaus maksetaan pelikassalla joko ennen tai jälkeen pelin tai verkkomaksulla netissä. Opiskelija- tai Grani Tennis -alennukset sekä mailanvuokraukset eivät toistaiseksi ole mahdollisia verkkomaksulla, vaan edellyttää maksua pelikassalla. Maksamattomat vuorot laskutetaan seuraavan kuun vaihteessa.

Kesäkautena hallivuorot ja kaikki ulkotenniskenttävuorot laskutetaan seuraavan kuun vaihteessa, myös ilman laskutuslisää. Ulkokenttävuoroja voi käydä maksamassa hallin pelikassalla.

Vuoron peruuttaminen

Muistathan aina peruuttaa varauksesi, mikäli et pääse käyttämään vuoroasi! Varauksen peruminen on tehtävä viimeistään 4 tuntia ennen pelivuoron alkua. Mikäli olet varannut vuoron netissä kirjautuneena asiakkaana, voit peruuttaa sen myös netin kautta.

Mikäli vuoroa ei ole maksettu kokonaan tai peruttu ajoissa, se laskutetaan seuraavan kuun vaihteessa varaajalta. Vuoron varaaja on maksuvelvollinen hoitamaan koko vuoron hinnan.

Varausehdot

Mikäli kenttä myydään vakiovuoroksi, vakiovuoron haltijalla on oikeus peruuttaa irtovaraus.

Vakiovuorot

Vakiovuoron varaamista varten ota yhteys pelikassaan. Vakiovuorot ovat voimassa koko kauden ja näitä tunteja ei voi peruuttaa tai laittaa myyntiin nettivarausjärjestelmän kautta.

Pelaaminen, kun pelikassa on suljettu

Pelikassan ollessa suljettuna esim. kesäaikana tai suurina juhlapyhinä kuten jouluaattona, pääset halliin sisään klo 6-22 edellyttäen että olet aktivoinut henkilökohtaisen koodin tai puhelinnumerosi etukäteen pelikassalla.

Sisäänpääsyyn on kaksi ovea. Toinen ovi vie ns. vanhalle puolelle, jossa sijaitsevat tenniskentät 1-3, sulkapallokentät, squashkentät ja kuntosali. Toinen ovi vie ns. uudelle puolelle, jossa sijaitsevat tenniskentät 4-5 ja padelkentät. Pelikassa auttaa sinua koodin tai puhelinnumerosi aktivoimisessa oville.

Huomioitavaa

Targa Arenalla on oikeus ottaa kentät omaan käyttöönsä esim. kilpailujen ajaksi. Mikäli näin joudutaan menettelemään, ilmoitamme sinulle sähköpostitse tai puhelimitse.

Väärien tietojen antaminen on rikoslain mukaan rangaistava teko.

Ongelmatilanteissa autamme mielellämme:

pelikassa 09-84934310
targaarena@targaarena.fi

Tervetuloa pelaamaan!