Rekisteröityminen ja vuoron varaaminen

Rekisteröitymisen jälkeen saat vahvistuksen ja salasanan sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit varata pelivuoroja netissä. Voit tehdä kuusi ½ tunnin varausta kerrallaan kahdeksi viikoksi eteenpäin. Käytyäsi varaamallasi pelivuorolla voit taas varata uusia vuoroja.

Vuoron maksaminen

Varaus maksetaan pelikassalla pelaamaan tultaessa. Maksamattomat vuorot laskutetaan seuraavan kuun vaihteessa ja laskuun lisätään laskutuslisä 5 eur.

Kesäkautena hallivuorot ja kaikki ulkotenniskenttävuorot laskutetaan seuraavan kuun vaihteessa ilman laskutuslisää. Ulkokenttävuoroja voi käydä maksamassa hallin pelikassalla.

Vuoron peruuttaminen

Muistathan aina peruuttaa varauksesi, mikäli et pääse käyttämään vuoroasi! Varauksen peruminen on tehtävä viimeistään 4 tuntia ennen pelivuoron alkua.

Mikäli vuoroa ei ole maksettu kokonaan tai peruttu ajoissa, niin se laskutetaan seuraavan kuun vaihteessa varaajalta ja laskuun lisätään laskutuslisä 5 €. Vuoron varaaja on maksuvelvollinen hoitamaan koko vuoron hinnan.

Varausehdot

Mikäli kenttä myydään vakiovuoroksi, vakiovuoron haltijalla on oikeus peruuttaa irtovaraus.

Vakiovuorot

Vakiovuoron varaamista varten ota yhteys pelikassaan. Vakiovuorot ovat voimassa koko kauden ja näitä tunteja ei voi peruuttaa tai laittaa myyntiin nettivarausjärjestelmän kautta.

Pelaaminen, kun pelikassa on suljettu

Pelikassan ollessa suljettuna esim. kesäaikana, pääset halliin sisään omalla henkilökohtaisella puhelinkoodilla klo 6-23. Aktivoi puhelimesi pelikassalla.

Huomioitavaa

Kauniaisten Urheilupuisto Oy:llä on oikeus ottaa kentät omaan käyttöönsä. Mikäli näin joudutaan menettelemään, saat siitä ilmoituksen sähköpostiisi.

Väärien tietojen antaminen on rikoslain mukaan rangaistava teko.

Ongelmatilanteissa autamme mielellämme:

pelikassa 09-84934310
info@targaarena.fi

Tervetuloa pelaamaan!