Sulkapallo- ja squashkentillä pelataan myös pingistä

Hallilla on kahdeksan pingispöytää asiakkaiden käytössä. Näin turnaustenkin järjestäminen onnistuu. Pingisvuorot varataan joko squash- tai sulkapallokentälle. Kenttien varaukset tästä.

Lainamailoja saa vastaanotosta pelikassan aukioloaikoina, katso ajat tästä.

GRANIPINGIS

Hallissa toimii kauniaislainen seura Granipingis ry. Tule mukaan seuran järjestämään valmennukseen ja tapahtumiin.
Lisätietoa harjoituksista seuran puheenjohtajalta Matti Lindforsilta, matti.lindfors@kolumbus.fi,  040-5549935.

PICKLEBALL

Pickleball on Amerikan nopeimmin kasvava urheilulaji. Se on Suomessa uusi, sosiaalinen, sporttinen, ja koukuttavan hauska mailapeli, joka yhdistelee tennistä, sulkapalloa ja pingistä uudella tavalla. Laji sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille, ja pelin perustaidot oppii nopeasti.

Pickleballia pelataan kaksin- tai nelinpelinä sulkapallon nelinpelikentällä ja verkko alas laskettuna tenniksen tapaan. Pelivälineinä ovat lyhytvartiset ja kovapintaiset mailat, ja pallo on samantyyppinen reikäpallo kuin salibandyssä, mutta pehmeämpi.

Pickleballia voi pelata leppoisana seurapelinä, tai kovatempoisena ja nopeita refleksejä vaativana hikiliikuntana. Lajin aloituskynnys on matala, joten myös aloittelijat saavat pickleballista nopeasti onnistumisen kokemuksia. Pickleball sopii erinomaisesti myös iäkkäämmille tai niille, joiden kroppa ei enää kestä rajumpia lajeja.

Tule mukaan!

Lajin Suomeen tuonut Pickleball Finland pelaa hallissamme useita kertoja viikossa. Uusillekin pelaajille avoin pelivuoro on yleensä lauantaisin klo 9-11. Pickleball Finland järjestää myös peruskursseja aloittelijoille.

Voit varata kentän, sekä tarvittaessa vuokrata mailat ja pallot vastaanotosta myös omia pelejäsi varten. Huomioithan kuitenkin, että pallo voi helposti vieriä naapurikentän puolelle ja saattaa häiritä sulkapallon pelaajia. Pickleballia voi pelata kaikilla viidellä sulkapallokentällämme.

Lisätietoa pickleballista:

www.pickleballfinland.fi

www.facebook.com/pickleballfinland

Yhteyshenkilö: Tuomo Antikainen, Pickleball Finland, info@pickleballfinland.fi, puh. 040 550 1890.