MOVE

Move Wellness center on täyden palvelun liikuntakeskus joka vastaa hallin kuntosalista, tanssitunneista ja ryhmäliikunnasta kuten spinning, Zumba etc. Move ja urheilupuisto tekevät laajasti yhteistyötä ja järjestävät aina tarvittaessa yhteisiä tapahtumia.

PYSÄKÖINTI

TARGA Arenan yhteydessä sijaitseva ulkoparkkialue ja sisäparkkihalli ovat maksuttomia Arenan asiakkaille treenin tai pelin ajan. Jos haluat pysäköidä yön yli, saat pysäköintiin oikeuttavan parkkilapun pelikassalta hintaan 10€/yö. Vuokraamme parkkihallista tilaa myös pidempiaikaiseen pysäköintiin hintaan 45€/kk. Maksu etukäteen pelikassalle. Alueella on tallentava videovalvonta.

KAHVIO / SAUNATILAT

Kahvio tarjoaa sekä suolaista että makeaa pikkupurtavaa ja virvokkeita jokaiseen makuun, myös olutta ja viiniä. Edenredin lounaskortti ja Lounassetelit käyvät myös maksuvälineenä kahviossa. Kahviossa on istumapaikat n. 50 hengelle ja lisäksi kahviosta voi seurata hyvin tennispelejä. Kahvion takkahuone / oleskelutila on vuokrattavissa yksityistilaisuuksia varten. Lisäksi mailapelipuistosta löytyy myös saunatilat pukuhuoneineen.

VUOKRAA URHEILUPUISTO

Haluatko vuokrata mailapelipuiston yksityistilaisuutta, yritystapahtumaa tai messuja varten ? Voimme tarjota erittäin kustannustehokkaan vaihtoehdon ja voimme myös rakentaa tarvittaessa urheilullisen sisällön valmennustunteineen.

RACKETLON PÄIVÄ

Racketlon on kombinaatio tennistä, sulkapalloa, squashia ja pingistä. Enemmän tietoa osoitteessa www.racketlon.fi Järjestämme ryhmille (yksityiset tai yritykset) Racketlonpäiviä. Samaan Racketlon päivään voimme myös räätälöidä ryhmäliikuntapalveluita tai golfsimulaattorin asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Varaukset ja lisätiedustelut osoitteeseen targaarena@targaarena.fi