MOVE

Move Wellness center on täyden palvelun liikuntakeskus joka vastaa hallin kuntosalista, tanssitunneista ja ryhmäliikunnasta kuten spinning, Zumba etc. Move ja urheilupuisto tekevät laajasti yhteistyötä ja järjestävät aina tarvittaessa yhteisiä tapahtumia.

LASTEN SYNTTÄRIT

Järjestä lasten synttärit urheilupuistossa. Hinta 18,5 euroa / lapsi sisältäen 1 tunnin urheilua ja 1 tunti yhdessä oloa omassa kabinetissa. Urheiluosio sisältää itse valitun mailapelilajin (sulkapallo,pingis,golf,tennis,squash tai jokin kombinaatio näistä). Kabinetissa syödään suolaista ja makeaa sekä juodaan esim. limut. Vanhemmat maksutta mukana. Myös ohjaaja on mahdollista saada mukaan hintaan 20 euroa yhteensä. Lisätietoa ja varaukset 09-84934310 tai sähköpostilla targaarena@targaarena.fi

KAHVIO / SAUNATILAT

Kahvio tarjoaa sekä suolaista että makeaa pikkupurtavaa ja virvokkeita jokaiseen makuun. Edenredin lounaskortti ja Lounassetelit käyvät myös maksuvälineenä kahviossa. Kahviossa on istumapaikat n. 50 hengelle ja lisäksi kahviosta voi seurata hyvin tennispelejä. Kahvion takkahuone / oleskelutila on vuokrattavissa yksityistilaisuuksia varten. Lisäksi mailapelipuistosta löytyy myös saunatilat pukuhuoneineen.

VUOKRAA URHEILUPUISTO

Haluatko vuokrata mailapelipuiston yksityistilaisuutta, yritystapahtumaa tai messuja varten ? Voimme tarjota erittäin kustannustehokkaan vaihtoehdon ja voimme myös rakentaa tarvittaessa urheilullisen sisällön valmennustunteineen.

RACKETLON PÄIVÄ

Racketlon on kombinaatio tennistä, sulkapalloa, squashia ja pingistä. Enemmän tietoa osoitteessa www.racketlon.fi Järjestämme ryhmille (yksityiset tai yritykset) Racketlonpäiviä. Samaan Racketlon päivään voimme myös räätälöidä ryhmäliikuntapalveluita tai golfsimulaattorin asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Varaukset ja lisätiedustelut osoitteeseen targaarena@targaarena.fi