TARGA arena

Paljon enemmän kuin vain mailapelihalli – Tervetuloa!

Targa arena, pääkaupunkiseudun monipuolisin ja viihtyisin mailapelikeskus. Tennis, padel, sulkapallo, squash, pingis ja pickleball – Targalta löydät kaikki mailapelit. Kesällä 2023 valmistui huipputason kaksi tenniskenttää ulos. Lajikirjoa täydentää MOVE Wellness Centerin laadukas kuntosali, ryhmäliikuntasalit ja ryhmäliikuntatunnit, tanssikoulu Move Kids ja huipputason fysiikkaharjoittelua tarjoava NZ Fitness. Kahvio tarjoilee aamupalaa, pientä purtavaa jotta jaksat liikkua, sekä virvokkeita pelien ja saunan jälkeen.

Proshopista löydät mailat, pallot, kengät ja kaikki muut tarvittavat välineet pelejä varten. Tarvikkeiden vuokraus ja mailanjännitys onnistuu myös helposti kassalla. Targa arenalla on kaksi kokoustilaa, joista toisessa myös pieni keittiö, joten esimerkiksi työporukan kanssa voi ottaa aamupelien kylkeen myös aamupalaverin hallilla. Jos kaipaat rauhallista rentoutumistilaa, voit istahtaa omaan rauhaan loungen sohville.

Tilava ilmainen autoparkki ja polkupyörille katettu tila tekee saapumisesta jouhevaa. Jos liikut julkisilla kulkuneuvoilla, Koivuhovin juna-asema on melkein kivenheiton päässä Targalta.

Olit iso tai pieni, aktiiviurheilija tai harrastelija, kaikki ovat tervetulleita liikkumaan Targalle!

VARAA PELIVUORO

Varaa kenttä >

AJANKOHTAISTA

TAPAHTUMAT

YHTEYSTIEDOT

Targa arena / Grani Tennis ry

Ullanmäentie 21
02750 Espoo

Pelikassa / varaukset: 09-84934310
targaarena@targaarena.fi

Pelikassan aukioloajat

ma-to 7.00-22.30
pe 7.00-21.00
la 9.00-21.00
su 9.00-22.30

Katso pyhien poikkeusaukioloajat tästä