Targa Arenalla on käytössä uusi varausjärjestelmä 1.11.2022 alkaen.  Jatkossa pystymme varaamaan aikoja ainoastaan henkilöille, jotka ovat rekisteröityneet uuteen järjestelmään! Käythän pikimmiten rekisteröitymässä mikäli et ole sitä jo tehnyt, mutta viimeistään 26.12.2022 mennessä. Löydät uuden varausjärjestelmän etusivultamme tai suoraan osoitteesta targaarena.cintoia.com 

Vanha play.fi-varausjärjestelmä lakkautetaan ja vanhat tunnuksesi eivät toimi uudessa Cintoian tarjoamassa varausjärjestelmässä. Siksi on tärkeää että rekisteröidyt ja luot uudet tunnukset uuteen varausjärjestelmään (poikkeuksena vakiovuorolaiset, katso ohje alla). Jos sinulla on saldoa vanhassa järjestelmässä, saat sen näkyviin käyttämällä rekisteröitymisessä samaa sähköpostiosoitetta, joka sinulla oli vanhassa järjestelmässä.

Vakiovuorolaiset!
Kauden 2022-2023 vakiovuorolaisten tiedot on siirretty valmiiksi uuteen järjestelmään ja tunnuksena toimii sama sähköposti kuin edellisessä järjestelmässä. Vakiovuorolaisena saat tunnukset käyttöön tilaamalla uuden salasanan kirjautumissivulta kohdasta ”Kirjaudu” ja ”Salasana unohtunut”. Tarkistathan, että omat yhteystietosi, mahdolliset saldot sekä vakiovuoron tiedot ovat oikein.

Tervetuloa pelaamaan Targa arenalle!