Olemme ottaneet uuden Amper-nimisen varausjärjestelmän ulkokenttien osalta:

https://ampersports.fi/venues/6

Sivustolla voit etsiä vapaita kenttiä haluamallesi ajankohdalle ja järjestelmä näyttää lähimmät vapaat ajat.

Järjestelmässä voit varata ja maksaa tunnit helposti samalla kertaa. Nettimaksaminen on täysin turvallista ja helpottaa elämääsi, mutta jos et halua näin toimia, voit valita ”maksa paikan päällä” ja tulla maksamaan hallille. Tai lähetämme laskun jälkikäteen.

Lähetämme kaikille seuran aikuisjäsenille sähköpostin, jossa on tunnusten aktivointilinkki, joka varmistaa jäsenalennuksen (5 €). Voi toki myös itse luoda tunnukset, mutta ota tällöin meihin yhteyttä saadaksesi alennuksen. Järjestelmä tunnistaa kesäkortin ostaneet. valitse maksutavaksi ”maksa paikan päällä” ja maksua ei muodostu.

Voit peruuttaa tekemäsi varauksen 4 tuntia ennen pelivuoron ajankohtaa. Kun peruutat varauksesi ajoissa, saat myös rahasi takaisin.

Varauksen voi peruuttaa menemällä omaan profiiliisi ja painamalla siellä haluamasi varauksen kohdalla olevaa ”Peru varaus” painiketta.

Järjestelmä on pilottivaiheessa; jos ongelmia tulee, voit antaa palautetta meille tai suoraan Amperille osoitteeseen https://amper.zendesk.com/hc/en-us/requests/new.

Ei muuta kuin varaamaan ja pelaamaan!