Grani Tennis ja MacPeople Oy yhteistyöhön

MacPeople Oy on Suomen johtava Apple tuotteiden Premium Reseller.  Yrityksellä on neljä 1Store Apple -liikettä: kolme Helsingissä ja yksi Turussa.  Toinen tukijalkamme on yritysten IT palveluiden tarjoaminen, jossa selkärankana ovat Applen ja Adoben tuotteet ja ohjelmistot.  Tarjoamme yrityksille palvelukokonaisuuden ratkaisujen suunnittelusta rahoitukseen ja henkilökohtaiseen tukeen.  MacPeople Oy:n asiantuntijat vastaavat puhelimeen Suomesta ja palvelevat asiakkaita henkilökohtaisesti.  Lupauksemme on:  ”Kaikki järjestyy”.

Grani Tennis ja MacPeople ovat aloittaneet yhteistyön syyskuussa 2020. Tarjoamme yhdessä asiakkaille mahdollisuuden nauttia yhdessä liikunnasta tenniksen parissa ja samalla päivittää ajankohtaiset bisneskuulumiset. MacPeople kutsuu tapahtumiin tenniksestä innostuneita kumppaneitaan. Yhteistyö näkyy myös kenttien laidalla teemaan liittyvän mainoksen muodossa.  Pyrimme myös edistämään Grani Tenniksen menestystä yritysyhteistyökumppaneiden hankkimisessa.

Grani Tennis kohdistaa yhteistyöstä kertyvät tuotot lasten tennisharrastuksen alkuvaiheen  tukemiseen.  Tavoitteena on auttaa lapsia hauskan ja kehittävän liikuntaharrastuksen alkuun ilman kilpailullisia tavoitteita.

Yhteistyön on alkanut syyskuussa 2020 ja jatkuu  vuoden 2021 loppuun saakka.

Lisätietoja

Jukka Kohonen
MacPeople Oy

Kirsi Lassooy
Grani Tennis ry.