Uudet ulkotenniskentät valmistuivat kesällä. Pinnoitteena on italialainen Pavitex TOP Clay. Pohjana vettä läpäisevä asfaltti, päällä matto ja luonnollista massaa. Peliominaisuudet ja pallon pomppu kuten perinteiselläkin massakentällä, mutta ilman virhepomppuja. Elokuussa asennetaan kentille vielä valot, joten kentillä voi pelata pitkälle syksyyn ennen lumentuloa. Pieni sada ei estä pelaamista. Kentät kuivuvat nopeasti sateen jälkeen ja ovat parhaimmillaan kunnolla kasteltuna.

 

HINNAT

25 €/h

20€/h GT:n jäsenet

 

SÄÄNNÖT

Rekisteröidy ja varaa vuoro https://targaarena.cintoia.com. Saat oman koodin, jolla pääset portista sisään 15 min. ennen ja jälkeen vuoron. Samalla koodilla pääset sisään myös halliin, jossa käytössäsi pukuhuoneet, suihku ja sauna.

5 min. ennen vuoron loppua aloita kentän harjaus. Harjaa spiraalina kohti kentän keskustaa. Puhdista linjat pienellä harjalla.

Kentän kastelu tehdään tunnin alussa tarpeen mukaan. Peliominaisuuden paranevat, kun kenttä on kunnolla kasteltu. Claykeeper-sadettimessa on myös mahdollisuus täyttää vesipullo.

Portilla on kenkien vaihtoon varattu tuoli. Puhdista tossut huolellisesti tunnin jälkeen ja/tai vaihda ne ennen asfaltille tuloa.

Vie roskat roskakoriin. Pidetään alue siistinä.

GT:n juniorit saavat pelata maksutta toisen GT:n juniorin kanssa varaamatta vuoroja.

Alueella videovalvonta.

MUKAVIA PELEJÄ!