Nikola Zujic on vuokrannut oman fysiikkavalmennukseen suunnitellun tilan TARGA arenalta. Yrityksensä NZ Fitness Oy:n kautta hän tulee valmentamaan Suomen parhaimpia tennispelaajia ja muita kansainvälisen tason huippu-urheilijoita. Hän tarjoaa palveluja myös muille asiakkaille. Zujic tuo ammattimaisen vahvistuksen Grani Tenniksen kilpapelaajien valmennukseen vastaamalla parhaimpien junioreiden, GT TOP ja GT Next Gen Teamin, fysiikan kehittämisestä.
Zujic on käsipallon ammattilaispelaaja. Hän aloitti käsipallon pelaamisen kotimaassaan Serbiassa ja on pelannut ammattilaisena Euroopassa, Aasiassa ja Afrikassa vuoteen 2019 asti. Kilpauransa jälkeen hän on erikoistunut tennispelaajien fysiikan kehittämiseen.
Oma ammattilaisura auttoi häntä ymmärtämään fysiikkavalmennuksen merkityksen lajitaitojen kehittämisen rinnalla. Hyvä fysiikka ei ainostaan paranna peliä ja tuloksia, vaan tärkeimpänä estää liikuntavammojen syntymisen. Henkilökohtaiseen valmennukseen hän on kehittänyt oman nettipohjaisen NZ Fitness -alustan, jonka avulla hän pystyy auttamaan pelaajia myös heidän kilpailumatkoillaan.
Toiminta alkaa TARGA arenalla elokuussa.